Véget ért Tóth Gabi  és Istenes Bence rövid románca – írja a Blikk. Ugyan néhány héttel ezelőtt még izzott a levegő az X-Faktor mentora és műsorvezetője között, ám az egymás iránt érzett vonzalom túl kevésnek bizonyult ahhoz, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki közöttük – teszi hozzá a lap. 

„Gabi és Bence már nem találkoznak annyit, mint azelőtt. Ráadásul Gabi nemegyszer mondta az utóbbi időben, hogy vágyik a szerelemre, és reméli, hamarosan betoppan az életébe az igazi. Bencével ugyan jól kijöttek, de az csak szórakozás volt. Sosem volt szó róla, hogy komolyabbra fűzik a viszonyukat" – mondta el Gabi egyik ismerőse, aki azt is megsúgta, az énekesnőnek soha meg sem fordult a fejében, hogy Bence lehetne élete párja.

A lap szerint a műsorvezető is hasonlóan érzett. – Bence nekem is folyamatosan küldözget üzeneteket, amelyben flörtöl velem. Tudom, hogy nem akar semmi komolyat, hiszen a társaságából más lánytól is hallottam, hogy Bence rányomult. Szerintem csak szórakozik, éli az életét, nem akarja még lekötni magát – mesélte egy Betti nevű lány, aki az utóbbi időben egy társaságba jár Istenessel.