„Lezárult. Öröm és gyász. Vége..." –írta Demcsák Zsuzsa a Facebookon, miközben a III. kerületi bíróság épülete előtt mosolyogva, hálát adva pózolt, immár újra független nőként. A műsorvezető válópere ugyanis csütörtökön lezárult. - írja a Blikk.

Férje, K. József és Demcsák Zsuzsa is megjelent a bíróságon, és közös megegyezéssel elváltak. Aközösségi oldalon írt három rövid mondathoz egy beszédes képet is csatolt: a fotón mosolyogva néz az égre, miközben kezét imára emeli.- írja a Bors is. 

"Vége van egy történetnek és ennek nagyon örülök, hisz nagyon vártam már, hogy kimondják a válást. Azt érzem, hogy végre új életet kezdhetek - nyilatkozta Demcsák - Minden szabad percemet a gyerekeimmel töltöm, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy megünneplem majd ezt az új helyzetet"

Zsuzsa állítása szerint a férje többször bántalmazta, előfordult, hogy a Mokka sminkeseinek kellett eltüntetni a monokli nyomait a szeme alól. A műsorvezető fel is jelentette Józsefet, aki ellen súlyos testi sértés, lopás és rongálás miatt az ügyészség vádat is emelt.