Csobot Adél állítólag felmondott, házigazda nélkül maradt az After X. A hírek szerint Szabó Zsófi állhat a he­lyére, akitfrissen igazolt át a csatorna. - írja aBors.

Bár eddig arról volt szó, hogy Istenes Bence egyedül viszi a hátán az X-Faktort, úgy tűnik, a TV2-től frissen igazolt Szabó Zsófi lesz a társa. Már próbált is Istenessel a díszletben, hogy kiderüljön, miként mutatnak együtt. - tudta meg a lap. 

Információik szerint az élő adások kezdetekor, október 18-án Zsófi még a dzsungelben lesz, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol többek között VV Aurelióval és VV Évával együtt küzd az elemekkel, s ha addig nem esik ki, aligha vezetheti a vadonból a műsort. Így az RTL szakemberei is tanácstalanok, de az biztos: szeretnének minél több feladatot bízni Zsófira, s ezek között a műsorvezetés is szerepel. Bár az RTL Klubnál csak annyit árultak el, hogy Zsófira számítanak műsorvezetőként (ami eddig sem volt titok), egy fotón Zsófi saját magát buktatta le. Instagram-oldalán ugyanis megosztott egy olyan képet, amelyen szerda este az X-Faktor egyik szerkesztőjével, Verebély Marcellel és egy barátnőjével iszogat. Kolosi Péter programigazgató nyilatkozata is árulkodó: "Szabó Zsófi kap műsorvezetői feladatokat, de azt megerősíteni nem tudom, hogy ott lesz Istenes mellett az élő show-kban, vagy az After X-ben" – mondta.