Celeb lesz a dzsungelben Bárdos András – írja a Blikk.  A népszerű híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes is volt, elfogadta az RTL Klub meghívását, és a reality szereplője lesz. Állítólag Bárdos döntése annyira váratlan volt, hogy még feleségének, Máté Krisztának sem könnyű megbarátkoznia a gondolattal.

„Jeleztem és javasoltam [Kolosi] Péternek, hogy abban az esetben vállalom a műsort, ha mindent, amit látok és tapasztalok a helyszínen, leírhatok. Beleegyezett. Úgyhogy azt még pontosan nem tudjuk, milyen formában, de a tapasztalataimat megírom" – mondta a Blikknek Bárdos, aki izgalommal várja az utazást. Pedig egyáltalán nem tartja magát gyakorlatias embernek, vagyis egyelőre elképzelni sem tudja, hogyan fog majd tüzet rakni, kígyókkal, bogarakkal szembenézni vagy éppen fekhelyet barkácsolni magának. Éppen emiatt nem repes az örömtől felesége, Máté Kriszta sem, hogy férje nekivág a dzsungelnek.

„András szeret kirándulni, de inkább csak olyan helyen, ahol van betonút, és az sem baj, ha százméteres körzetben fellelhető egy antikvárium. Nem szívesen gondolok bele, mi vár rá a vadonban" – tette hozzá Máté Kriszta, aki ilyen hosszú időre nem is nélkülözte még a férjét. Gyermekeik pedig még nem is tudják, hogy apukájuk hamarosan elutazik.