Talán a Végzetes Vonzerő című filmből merítette azt a kegyetlen és undorító ötletet a 34 éves Ryan Eddy Watenpaugh, amiért csütörtökön letartóztatta a reddingi rendőrség. A Huffingtonpost beszámolója szerint a férfi megölte, majd megsütötte korábbi élettársa kutyáját, ezután vacsoraként felszolgálta azt a mit sem sejtő nőnek.

A Palo Cedro városkában élő férfi tagadja a vádat, miszerint a pomerániai spiccből vacsorát készített volna, de annyit már elismert, hogy a kutya levágott lábait ő tette exbarátnője lábtörlőjére.

A páros augusztus 4-én veszett össze, és Watenpaugh állítólag bántalmazta is a nőt, aki ekkor elmenekült közös otthonukból, majd mire visszatért, a férfi és a Bear nevű kutya is eltűnt.

Múlt héten Watenpaugh békülő vacsorát szervezett, majd másnap egy sms-ben érdeklődött a nőnél, hogy ízlett-e neki a kutya húsa. Pár nappal később hagyta egy zacskóban az állat mancsait a bejárati ajtaja előtt.

A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van, és csak 250 ezer dolláros (58 millió forint) óvadék ellenében szabadulhatna ki.