Elizabeth Stringer Keefe 13 éve kereste annak a gyűrött esküvői fotónak a tulajdonosait, amit a 2001. szeptember 11-i New York-i merénylet helyszínétől nem messze találta egy barátja. Minden évben kiposztolta online a fotót, amin egy boldog pár látható négy barátjuk társaságában, de több mint egy évtizedig senki nem jelentkezett, írja a Buzzfeed

Végül a massachusettsi Lesley Egyetemen professzorasszisztensként tevékenykedő nő Twitter oldalára is kitette a képet, és ez brilliáns ötletnek bizonyult 13 évnyi kudarc után.

58 ezren osztották meg, és végül a Redditre is felkerült, ahol a keresés már önálló életre kelt. Péntek este pedig Keefe megosztotta a jó hírt: nem csak megtalálta a fotó tulajdonosát, de mind a hat ember, aki a képen látható, életben van.

A tulajdonos, Fred Mahe a merénylet idején New Yorkban dolgozott, és a kép, amely barátai coloradói esküvőjén készült, és amelynek a bal szélén látható, a World Trade Center egyik tornyában, a 77. emeleten található irodájának asztalán volt. 

 Azóta Mahe is Coloradóba költözött, Keefe pedig most szerencsés tizenharmadiknak évnek minősítette 2014-et, amiért ilyen jó véget ért a történet.