Bajor Imre és a felesége megyezett, hogy örökre együtt maradnak, és ezen az sem változtat, ha egyikük korábban megy el. A halál nem választhatja el őket – írja a Bors. 

Mi nem búcsúzunk el, soha! Ahogy megbeszéltük: örökkön-örökké! Ildi” – ezekkel a szavakkal üzent elvesztett kedvesének Bajor Ildikó a Face­book-oldalán, és adatlapján a kapcsolati státuszát sem változtatta meg. Házas – áll a rubrikában.

"Ezek a sorok segítenek megérteni, hogy Ildikó és Imre milyen külön­legesen szoros kapcsolatban élt.Két egymáshoz tökéletesen illeszkedő ember ők" – mondta a lapnak Heilig Gábor zenész, a pár jóbarátja. "Tudták, hogy gyönyörű életük lesz, és azt is, hogy Imre nem fog száz évig élni. Ezzel mindketten tisztában voltak. És ennek tudatában is vállalták, hogy belevágnak, és együtt csinálják, amíg itt, ezen a földön időt kapnak a sorstól. Hallottam őket beszélgetni, tudom, hogy megegyeztek: ha valamelyikük előbb megy el, akkor is folytatják, mert egy „szimpla halál” nem választhatja el őket egymástól. Ők örökre férj és feleség lettek."