Halálra rémítette édesapja a kislányát, amikor meglepetésszerűen megborotválkozott és már az új, szőrzet nélküli, látható arcával bukkant fel a lepel alól a kukucs-játék közben.

Amikor a játékot elkezdték, Bradley Bailey- nek még nagy, a fél arcát elfedő bozontos szakálla volt. A Daily Mail szerint a játékról a felvételt vélhetően Bailey felesége készítette, mikor is a gyerek az apja fejére tett törölközőt lehúzta, erre az apukája arca előbukkant és a magyar "kukucs" amerikai megfelelőjét a peek-a-boo-t kiáltja. Erre a gyerek kacag egyet, és kezdik előröl. Aztán egyszer csak Bailey megszakította a játékot, és gyorsan, a kislánya tudta nélkül megborotválkozott. Visszaült a kanapéra, és folytatták a játékot, ám nem sokáig. A következő kukucs-nál a meglepi rosszul sült el. Mielőtt Bailey kimondhatta volna az első kukucs-ot, a kislány benézett az apa arcát fedő törölköző alá, és nagyon megijedt attól, amit ott talált. Az ugyanis úgy tűnt, hogy nem az apukája van ott. Az ekkor kimondott kukucs már nem segített a helyzeten, feszült csend lett. A következő másodpercekben a kislány tátott szájjal bámulta a törölköző alatt talált férfit, majd felváltva nézett rá, és az anyukájára. Aztán egyszercsak égtelen sírásba kezdett. Azt hitte, hogy eltűnt az apukája. 

Morgan Spurlock filmrendező végrehajtotta ugyan ezt a kísérletet a kisfiával. Mióta a fia megszületett, mindig viselt szakállat, így mikor a gyerek először látta meg anélkül, annak szintén hisztérikus sírás lett a vége. Mindezt Spurlock egy 2012-es dokumentumfilmben meg is örökítette. 

A játszó apukáról és rémült kislányáról készült videó alá a Youtube-ra kikerülése óta rengeteg komment érkezett, amiben azzal vádolják az apukát, hogy a videón látható jelenettel kínozta kislányát. Bailey erre azt mondja, egyetlen dolgot bán a videóból, ez pedig az, hogy nem fekvő, tehát „tájkép" pozícióban készítették el.