Bár Varga Viktor és Cinthya Dictator alig két hete szakított egymással, az énekest már egy másik lánnyal látták romantikázni az egyik budapesti wellnessközpontban, írja a Blikk. A lapnak egy olvasó küldött be fotókat Vargáról és az ismeretlen lányról, és hozzátette, a pár meghitten romantikázott a jakuzziban és bár csók nem csattant el köztük nyilvánosan, egymást átölelve beszélgettek.

A lap megkérdezte Vargát is az ügyről, aki nem is tagadta, hogy ő látható a képeken.

„Nem párt keresek, hiszen hatalmas szerelemnek lett vége, így ilyenkor az ember évekig nem akar párkapcsolatot. Jelenleg csak barátkozom, ismerkedem, jövök-megyek a nagyvilágban, egyelőre semmi komolyat nem képzelek el. Nincs szívem, hiszen az kiszakadt, ezért újra meg kell találnom. Nem tudok még túllépni, de nem azon rágódom, hogy mit veszítettem el, ugyanis ha azt tenném, öngyilkos is lehetnék" – nyilatkozta az énekes, aki állítja, most először találkozott a képeken szereplő lánnyal.

„Ismerkedtünk, viszont az átkaroláson túl nem volt testi kapcsolat köztünk. Egyébként pedig mivel mindenki ismer, nem ez lesz az egyetlen eset, hogy együtt látnak valakivel, hiszen körülbelül háromszáz lánnyal vagyok jóban. De akivel együtt láttak, azokkal csupán jóban vagyunk" - tette hozzá.

A lap Cinthya Dictatort is megkereste, aki a riporter szerint meglehetősen megtörten reagált.

„Örülök, hogy két héttel a szakításunk után tud ismerkedni, nekem ez még nem megy. Sok sikert kívánok neki." 

A reggel megjelent cikk óta Varga Viktor igencsak kiakadt, és ennek hangot is adott Facebook oldalán.

„Rendkívül gagyi amit csinaltok, ès nevetsègesen kicsinyes!

Alaptalanul ès szenzàcio hajhàszàsbòl semmit mondo fotòkat közölni, egy kitalàlt szöveggel: AZ NEM SZENZÀCIÒ!

Minden àldott nap körülbelül 20 nôvel ès àtlagban 10 fèrfivel beszèlek nèhàny mondatot,vagy többet...naggyàbòl 300olyan Nô ismerôsöm van akivel JÒ viszonyban vagyok!" - írta többek között.

De nem hagyta szó nélkül exbarátnője Facebook posztját sem, amihez ugyan új gondolatokat nem nagyon fűzött, mindössze azt, hogy „SENKIT NEM VITTEM WELLNESSELNI !!!", de az eredeti szöveget bemásolta.