A Sztárban sztár harmadik adásában ketten voltak igazán jók: Tóth Vera tökéletesen énekelt, és Hevesi Tamás igen szórakoztató volt. Tóth Vera a testvére, Tóth Gabi Elég volt című számát adta elő, de úgy, ahogy senki más nem tudná. Tóth Vera szürke térdig érő ruhát kapott, és felhetően most először mutatta meg a lábait tévéműsorban. Amik elég jók, a zsűritagok is szóvá tették.

Hevesi Tamás pedig Rúzsa Magdi Szerelmes vagyok című dalát énekelte el, láthatóan nem vette komolyan a feladatot, vagy legalábbis pont annyira, amennyire azt kellett. Tényleg szórakoztatóra sikerült, kicsit más értelemben, mint az előző adásban Keresztes Ildikó akrobatikus előadása.

A műsorban meglepően sok négerezés –elhangzott az is, hogy Nigériában milyen szar lehet, ha Fekete Pákó még itt van– és cigányozás hangzott el, Majka valószínűleg bevitt egy gyomrost Kállay-Saunders Andrásnak pár kicsit sem jófej megjegyzéssel. De a zsűri összes kellemetlen és kínos megjegyzését ellensúlyozza, hogy a crossdresser vonallal semmi bajuk. A műsorból ezúttal Koós Réka esett ki, aki az Aerosmith énekesét, Steven Tylert alakította.