Tizenötmilliót fizetett Szabó Zsófiért  az RTL Klub. Korábban nem volt példa arra, hogy az RTL Klub fizessen egy olyan ember után, akit a konkurenciától csábított át.

A Blikk megtudta, ahhoz, hogy Szabónak sikerüljön átigazolni a konkurens csatornához, amit egyébként felmondását követően a versenykorlátozási rendelkezés miatt csak kötbér ellenében tehet meg, az RTL Klubnak a zsebébe kellett nyúlnia. 

„Tizenötmillió forint, ennyit kért a TV2 azért, hogy elengedje Zsófit, amennyiben ezt nem fizették volna ki, a színésznő nem tudott volna átigazolni, csupán akkor, ha ő maga vállalja ezt a terhet" – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő, a TV2 berkeiben jártas személy, akinek információjával kapcsolatban egyik érintett csatorna sem kívánt nyilatkozni.

Hamarosan azonban Ördög Nóra miatt kell majd fizetnie a TV2-nek. Mivel a csatorna nem kereste meg az RTL Klubot, Ördög csupán kész tények elé állította feletteseit az átigazolással, az ügy bíróságra megy, ahol az ötmilliós kötbéren túl állítólag erkölcsi károkozás jogcímen ez az összeg akár ötvenmillióra is rúghat, amit természetesen a csatorna fizet majd ki.