Elégedett felesége teljesítményével Andy Vajna. A filmcézár a Buddha Bar szülinapi buliján tűnt fel ifjú párjával, ahol a Timi által szervezett Miss Universe 2014 verseny legszebbjei is megjelentek.

A híres férj a verseny kapcsán méltatta feleségét, hiszen Tímeának ez volt az első komolyabb munkája amióta Vajna mellett él." Timi beletette a szívét, lelkét, a tehetségét és a szorgalmát a szépségverseny megszervezésébe. Nagyszerű show-t csinált, nagyon büszke vagyok rá, hogy az üzleti életben is megállta a helyét" – mondta elismerően a Bors munkatársának a büszke férj, akitől felesége vette át a szót.

„Rengeteg munkám van a versenyben, és boldog vagyok, hogy minden ilyen jól ment. A szponzorokat egyedül szerveztem, és a lányok ruháért is én feleltem. A fontosabb döntésekkor természetesen kikértem Andy véleményét, hiszen ő sokkal tapasztaltabb nálam. Élveztem a közös munkát vele és a lányokkal is. Az egyik legfontosabb szempont az volt számomra, hogy a döntő exkluzív legyen és a versenyzők jól érezzék magukat" – magyarázta Tímea,  aki már nagyon izgul a világverseny miatt, ami januárban lesz.