Szabályosan kihajították Szikora Róberték koncertjéről Hörcher Lászlót, az őrült rockert. A történtek után ráadásul a szervezők perrel fenyegetőznek – írja a Blikk. 

Az X-Faktor színpadán feltűnt festőművész korábban Tóth Gabit azzal sértegette, hogy a hátán tör szét egy egész gitárarzenált, mert az énekesnő nem hallgatta végig a produkcióját. A magán kívül őrjöngő férfit végül Szikora vezette ki a színpadról. László később levélben kért bocsánatot a mentoroktól, és a békülő kezet végül Szikora fogadta el, aki felajánlotta a rockernek, hogy a soron következő koncertje előtt személyesen is tisztázhatják az elhangzottakat.

Miután Szikora és László megbeszélték a történteket a mentor az RTL Klub Fókusz című műsorának kamerái előtt felajánlotta, hogy egy számot előadhat az R-Go koncertje előtt. A 15–20 ezres közönség azonban kifütyülte Lászlót, amikor színpadra lépett. Ráadásul a produkciója ismét botrányosra sikeredett: Hörcher ugyanis az előadása közben széttört egy gitárt, s ez már a közönségnek, de a szervezőknek is több volt a soknál.