Először kísérte el nyilvános eseményre Liptai Claudiát új szerelme, Horváth Ákos, akit nemcsak a produkciók, de zsűritag párja profizmusa is elvarázsolt – írja a Blikk

„Mélységesen elfogultan nézem Claudiát. Büszke vagyok rá, hogy ott van, és hogy hívják más műsorokba is. Úgy gondolom, jól és érdekesen formál véleményt. Nem meglepetés volt számára az, hogy én ott vagyok, rögtön az adás kezdete előtt már integettünk egymásnak. Tudott róla, hiszen jelenleg is a fővárosban tartózkodtam, így az is adott volt, hogy megnézzem őt. Azért bízom benne, ha ott vagyok a stúdióban, nem feszélyezi a jelenlétem, hanem inkább inspirálja" – mondta el Horváth Ákos. 

Claudia sem tagadta: nagyon jólesett neki, hogy párja élőben szurkolhatott neki.

A Bors információi szerint a két színész jellemzően a hétvégéket tölti együtt, ami csak azért problémás, mert Liptai a Sztárban sztár című TV2-es műsor egyik zsűritagja, és mint ilyen, minden vasárnap kora délutántól, késő estig a Róna utcában kell lennie. „Mint egy gerlepár, úgy búgnak, amikor éppen van egymásra idejük" – mondta a lapnak egy infromátor, aki látta már együtt a két szerelmest. – Szó szerint csak perceik vannak, de azt alaposan kihasználják. Látszik rajtuk, hogy nagyon élvezik egymás társaságát, aranyosak együtt."