Az ismertsége előtt az autójában csövezett Vastag Csaba, aki talán épp emiatt viseli lelkén a hajléktanok sorsát. A minap egy kísérletben vett részt, ám az eredmény őt is elszomorította – írta kedden a Bors. 

A kísérlet kedvéért Vastag Csaba hajléktalannak maszkírozta magát. A lap szerint korábban az X-Faktor győztese is sokat nélkülözött, sőt tíz évvel ezelőtt egy jó ideig nem volt hol laknia, úgy költözött fel a nagyvárosba, hogy senki nem várta és nem is segítette.

„Veszprémből költöztem fel Pestre, hogy a színházi világban érvényesüljek. Nem kértem a szüleim segítségét, szerettem volna egyedül megállni a helyem, de ez nagyon sok nehézséggel járt. Nem volt hol laknom, de volt egy Fiat Unóm. Hosszú ideig autóban éltem viszonylag nehéz körülmények között, ami a tél bekövetkeztével már kifejezetten kellemetlen volt. A színházban mosakodtam vagy a barátaimnál, de sehol nem árultam el, hogy egy autóban tengetem a napjaimat. Nem szerettem volna senki terhére lenni, a büszkeségemet pedig sértette volna a sajnálatuk" – vallotta be az X-Faktor korábi győztese.