Keresztes Ildikót lepontozta Majka, összesen hat pontot adott az énekesnő Jackson 5 produkciójára, ezt az élő műsorban fújolás kísérte. Keresztes Ildikó a még gyerek Michael Jackson bőrébe bújt, és az ABC című dalt adta elő gyerekhangon vinnyogva. A Sztárban sztár Facebook oldalán Majkát pocskondiázzák a rajongók a hat pont miatt – a reklámszünetben az énekesnőtől lehetett kérdezni a Facebookon, de a többség nem kérdezett, hanem Majkát utálta.

„Hát megnézném Majkát, mit kezdene egy ilyen feladattal... kritizálni azt nagyon tud , de szerintem hozzá se tudna kezdeni akármelyik általa durván lepontozott feladathoz!!! TÚL NAGY AZ ARCA! ...de mire ??????"

„Majka pofára megy,Keresztes nem szimpi neki"

„Ez a Majka süket. A hamis, semmitmondó Dukai Reginának 9 pontot adott, erre a produkcióra meg 6-ot ?"

A vasárnap esti műsorban Pál Dénes mint a koreai Psy volt a legérdekesebb, és egyben a legszórakoztatóbb is, a búgó hangú, általában romantikus énekesre rá se lehetett ismerni. A műsor egyre laposabb, de ez várható volt, sokadszorra már nem annyira viccesek a női ruhába bújt férfi énekesek vagy a férfi ruhába bújt női énekesek. Pásztor Anna és Keresztes Ildikó álltak az utolsó helyen, a Marilyn Mansonnak öltözött Pásztor Anna esett ki.