Az X-Faktor történetének legnagyobb botránya tört ki a tehetségkutató szombati adásának felvételén. Tóth Gabi és Szikora Róbert között olyan indulatos vita támadt, hogy Alföldi Róbertnek kellett beavatkoznia – írja a Bors.

 A néhány másodperces műsorelőzetesből kiderül, Szikora Róbert és Tóth Gabi nagyon összeveszett a stúdióban, és a vita odáig fajult, hogy nyílt színen nyomdafestéket nem tűrő szavak is elhangzottak.

Az X-Fakor felvételén megfagyott a levegő, a stáb lélegzetvisszafojtva figyelte, mi lesz a vége a mentorok háborújának, amikor a feldühödött popveterán szúrós tekintettel térdelt Gabi elé. „Legyen egy kis tiszteleted, jó?!” – harsogta magából kikelve Szikora.

"Mi, művészek néha akaratosak vagyunk, és a saját látásmódunkat szeretnénk érvényesíteni. Mindannyian hiszünk az elveinkben, és néha ezek a nézőpontok nem egyeztethetők össze" – magyarázta az R-Go frontembere, aki azt is elárulta, hogy incidensüket követően Alföldiben felébredt a szunnyadó rendező, és pillanatok alatt rendet teremtett az indulattól fűtött mentorok közt.