Amanda Bynes bár nem olyan híres, mint Lindsay Lohan, de legalább annyira tönkretette színészi karrierjét az alkohollal és a drogokkal.

Igaz, pár hónapja még úgy tűnt, hogy a rehab után a Zs-kategóriás színésznő összekapta magát, és már iskolába is elkezdett járni, a TMZ most azt írja, hogy Bynes újra visszaesett.

A színésznőt ugyanis nemrég közúti ellenőrzés közben megállították, és kiderült, hogy drog – de legalbbis egy erősebb gyógyszer – hatása alatt vezette autóját.

A probléma pedig ott kezdődik, hogy Amanda Bynes a korábban elkövetett dolgaiért jelenleg próbaidőn van, vagyis most valami keményebb büntetés elé nézhet. Kivéve ha kiderül, hogy a gyógyszert orvosa írta fel neki.

A TMZ egyébként úgy tudja, Bynes ismét elköltözött szüleitől, és már nem szedi skizofréniájára és egyéb betegségeire kapott gyógyszereit, viszont annál többet szív marihuánát.

Az egykori színésznő 2013-ban a pszichiátriáról került a rehabra, miután gyújtogatott. Az azt megelőző hónapokban már sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel Bynes-nál: először erőszakért könyörgött a Twitteren, majd elkezdte borotválni a haját, és melltartókban fotózkodott, később pedig bár már nagykorú, szülei gyámsága alá helyezték.