Eddig nagyon úgy tűnik, hogy a Holtodiglan című film legfőbb erénye az lesz, hogy Ben Affleck meztelenkedik benne. Ezt a színész is úton-útfélen hangoztatja, most viszont azt is megosztotta a világgal, hogy 3D-ben sokkal jobb lesz őt meztelenül látni mint a hagyományos vetítéseken. 

Ha valaki még kételkedett volna, most a 42 éves színész megerősítette: mindenki megnézheti a farkát a moziban. Szerinte márpedig ez olyan élmény lesz, amiért megéri többet fizetni, úgyhogy 3D vagy IMAX vetítés alá ne adja, mert hangsúlyozzuk, lesz villantás, ráadásul szemből. Affleck elmondta: a rendező, David Fincher az elején kijelentette, hogy ebben a filmben nincs helye a hiúságnak, meg kell mutatni a meztelen altestét az általa alakított karakterek, ha tetszik, ha nem. Affleck az európai filmekhez hasonlította a munkát, szerinte ott mindenki leszarja ezt az egészet és igazi embereket formálnak meg a színészek.

Hogy segítsünk eldönten, ér-e egy mozijegynyi pénzt a színész farka szélesvásznon és 3D-ben, mutatunk róla egy friss képet – igaz, ruhában.