Az ara szivárványszínű ruhakölteményben, a zenlsz fehér mentében fogadott örök hűséget szerelmének a közel százfős násznép előtt. A lagzin a Smile zenélt - írja aBlikk

A csütörtökön Sarlóspusztán megtartott esküvőn csak úgy hemzsegtek a politikusok, zenészek, színészek. Olyan híres közéleti szereplők voltak a vendéglistán, mint a fogathajtó-világbajnok testvérpár, Lázár Vilmos és Zoltán, Molnár Csaba, Gyenes Levente, a színész Pintér Tibor, valamint Attila zenésztársai, Gömöry Zsolt, Kicska László és Hetényi Zoltán, hogy tényleg csak néhány nevet említsünk a meghívottak közül. Attila titoktartásra kérte a násznépet, ám ha nehezen is, sikerült áttörni a „biztonsági korlátokat”.

 A ceremónia elég későn, este kilenc körül kezdődött, ám már előtte hihetetlenül jó volt a hangulat. Attila írt egy dalt a November Rain című számra. A szöveg arról szólt, hogy felöltöd a szivárványszínű ruhád. A vőlegény elénekelte szerelmének, aki ezután megjelent a szivárványszínű menyasszonyi ruhában – mesélte a násznép tagja, aki szerint nagyon megható volt az egész. Sőt, természetesen Pataky is haknizott egyte és elénekelte a kör című Edda számot. 

Libamájat tálaltak előételnek. Ezt követően húslevest, majd különféle sültestálakat szolgáltak fel. De voltak paleo és vegetáriánus finomságok is – mondta a vendég.