Hivatalosan is elkezdődött a Celeb vagyok, ments ki innen harmadik szériája, amiben egy nagy adag magyar híresember mutathatja meg, mennyire bírja elviselni a dzsungel és a kamerák együttes nyomását. Aureliónak egy perc sem kellett ahhoz, hogy levegye a nadrágját, és meztelenül fürödjön a medencében némi pöcshelikopterezéssel kiegészítve. Bódi Sylvinek gyorsan szólt is, hogy kicsit szőrös lent, és gyorsan megmutatták Bódi Sylvit is bikiniben. Ez volt az utolsó olyan lehetőségük, amikor még tisztességes körülményeket kaptak, még megtanulhattak pár dolgot a kígyókról. Ahogy láttuk a szereplők reakcióit, valószínűleg egy napon belül meghalnak a dzsungelben.

A műsor egyértelmű csúcsa Sebestyén Balázsék kamubeszélgetése volt egy Toki nevű busmannal, akinek kicsit a reality miatt csúnyán elnyomott Szulejmán című sorozatba is belerúgtak egyet. AZ RTL próbált kicsit menteni a helyzeten, és a reklámszünetben kiírták, hogy novemberben tényleg folytatják. Az első adás végén a nézők döntöttek róla, hogy ki megy bátorságpróbára, ami ezúttal is rettenetes szívást jelent: annyira nem meglepő módon VV Aurelio kapja meg az adagot, mivel ő úgyis minden miatt ordít.

Erről maradt még le

  • Az első igazi dráma az volt ,hogy a szereplőknek egy magas szikláról kellett leereszkedni: Gáspár Lacit a gasztroblogger Fördős Zé mentette ki, mert nem ért le a lába, Gáspár Bea pedig elbőgte magát, amikor rájött, hogy a folyóvízbe is bele kell mennie a tábor felé.
  • Sebestyén Balázs és Vadon János ízléses módon jelezte, hogy mindketten tudják, mire vannak ott a nőknek azok a góliátelemek.
  • Bódi Sylvinek nincs baja a hellyel, de az zavarja, hogy még pár pohár bort sem lehet meginni.
  • A táborparancsnkok Erdei Zsolt lett, ő alkalmasnak is gondolja magát a szerepre.
  • „Hol fogom megmosni a seggem egy jó kábelfektetés után?¨ – tette fel a kérdést Aurelio az általában csendben szomorkodó Szabó Zsófinak, aki nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, de később bevallja, hogy kedveli Aureliót, és szerinte sok törődést fog tőle kapni, mert érzékeny fiú.