Összeomlott az emberek rosszindulata miatt Zalatnay Sarolta, akin most sokan azt kérik számon, honnan lehetett négymilliónyi ékszere. Van, aki a biztosítási csalás vádját vágta a fejéhez, írja a Bors.

Zalatnay házából még nyáron lopták el az ékszereket, miközben aludt, azóta az interneten biztosítási csalást, eltitkolt vagyont emlegetnek a nevével összefüggésben. Az énekesnőt nagyon megviselték az elmúlt napok történései, hiszen jogtalannak érzi az őt ért támadásokat.

„A rendőrség kérésére sokáig titkoltam ezt a történetet, bíztam abban, hogy talán előkerülnek majd a dolgaim. És most még én kapok hideget-meleget" – mondta a lapnak. „Senki nem gondol bele a helyzetembe? Hogy idegenek járkáltak az otthonomban, hogy elvitték az emlékeimet, amiket negyven éve őriztem, és a szeretteimtől kaptam? Ez egyáltalán nem jó móka! Félelmetes ez az egész. Egy, egyetlen egy rajongóm keresett azzal, hogy felajánl 150 ezer forintot annak, aki segít megtalálni az ékszereket. Annyit kérnék csak mindenki mástól, ne bántsanak. Legyen egy picit több együttérzés bennünk!"

Zalatnay a biztosítójával is harcol, a cég ugyanis egyelőre nem akar neki fizetni.