„Valami készül.. :)' – írta ki a Facebook-oldalára Tóth Vera, mi pedig kíváncsian pödörtük meg a bajszunkat, mivel a mellékelt fotón egy csudaszép parkban áll az énekesnő, mellette pedig a tőzsdekirály Schobert Norbert posztol. Meg is néztük Schobert Facebook-oldalát is, mi készülhet itt a háttérben. Szó szerint kell idéznünk, szokás szerint cicerói magasságokba emelkedett a fitneszisten:

„Itt van velem egy Duci Hölgy, akit imádok! A hangja, mint Aretha Franklin, a lelke, mint egy pszichológusé! Ő nem más, mint a tapolcai Istennő, Tóth Vera. Rendszeres vásárlónk és eddig is rengeteget fogyott, de a mai naptól valami újat kezdünk. Tavaszra egy súlyban leszünk és nem én fogok hízni."

Természetesen a szöveg folytatódik, de az már tömény reklám. A kommentelők zöme szerencsére Tóth Vera küzdelme mellett áll, de akadnak olyan tamáskodók is, akik így kritizálják a schoberti metódust:

„Nem kell ide se Norbi se Réka önfegyelem nolmáris kaja és sok mozgás de ti csak vegyétek a norbi szar kajáit had gazdagodjon a naiv és kövér emberekből én harminc éve mindig egyforma sulyban vagyok és nem eszem update szart."