Jennifer Lawrence talán a Fappening néven elhíresült képlopós ügy legnagyobb áldozata, ő volt az első igazán nagy név, akinek a pucér képei elárasztották az internetet, ráadásul rengeteg ilyen fotója volt. A színésznő a botrány kirobbanása óta először szólalt meg, a Vanity Fairnek adott interjút. Itt most a három legfontosabb állítását közöljük:

1. Mit gondol a botrányról?

„Ez nem egy botrány, ez egy szexuális bűncselekmény. A szexualitásom megsértése. Undorító. Meg kell változtatni a törvényeket, és nekünk kell elérnünk ezt a változást”.

2. Miért nem nyilatkozott a képek megjelenésekor?

„Bármit leírtam, a legkisebb kis apróságot, attól vagy dühös lettem, vagy sírni kezdtem. Bocsánatkérő üzenetet is elkezdtem írni, de aztán rájöttem, hogy semmi sincs, ami miatt bocsánatot kellene kérnem”.

3. Miért készültek a képek?

„Egy szerető, egészséges, nagyszerű párkapcsolatban éltem négy évig. Távkapcsolat volt. Ilyenkor a fiúd vagy pornót néz, vagy téged”.

+1. Mi a legrosszabb az egészben?

„Amikor fel kellett hívnom az apámat, és elmondani neki, hogy mi történt.... Nem érdekel, hogy mennyi pénzt kaptam Az éhezők viadaláért. Biztosíthatlak, hogy nem éri meg a dolog, nem ér annyit a pénz, hogy aztán valakinek meg kelljen eresztenie egy ilyen telefonhívást”.