A Való Világ 6 után eléggé elengedte magát Istenes Bence, aki azonban úgy döntött, összekapja magát az induló X-Faktor kedvéért. Mint megírtuk, korábban többen is megszólták, hogy kissé kicombosodott és a hasára is felszedett néhány plusz kilót. Talán ezért is dötnött úgy, hogy profi segítséggel szálkásítja ki magát a műsorra.

Mint megtudtuk, a fiatal műsorvezető Wes van Staveren-nel, WBPF Athletic Physique Világbajnokkal és egyben kétszeres Európa-bajnokkal gyúr, egy speciális edzőteremben, ami már meg is látszik rajta: 

"Bence heti 3-4 alkalommal jár hozzánk személyi edzésre és komoly életmódváltáson ment keresztül, aminek már meg is van az eredménye! Nagyon sokat fogyott, ám ami ennél is fontosabb: átalakul, és egyre több izmot épít az edzéseknek köszönhetően!" - tudtuk meg a műsorvezető edzőjétől, aki egyébként saját edzőtermében és Hollandiában profi versenyekre is készít fel fitneszversenyzőket és testépítőket, tehát tudja jól, miylen feladatokkal kínozza Istenest, hogy az valóban célt érjen.

Egyébként a műsorvezető bizonyára az edzőteremben is jól érzi magát, és otthonos pályán mozog, ami a nőket illeti: hiszen mentora, Wes von Staveren éppen egy gyönyörű hölgyekből álló csapatot készít fel az egyik legnagyobb hazai fitneszversenyre, a Fitparádéra, így bőven van látnivaló Istenes Bence számára a teremben. Bár trénere szerint igen komolyan veszi az edzést.