Duplájára emelkedett Berki Krisztián fizetése alig több mint egy év leforgása alatt – tudta meg a Blikk

Az Édes Élet sztárja a show tavaly szeptemberi indulásakor másfél-kétmillió forint körül vitt haza havonta. A TV2 csoport azonban annyira elégedett volt a munkájával, hogy műsorvezetőként is alkalmazta: a FEM3-as fizetésével együtt évi 40 millió forintot keres már Berki Krisztián.

A TV2 tájékoztatása szerint Berki a legtöbbet foglalkoztatott szereplője az Édes Életnek. A nézők nap mint nap „megcsodálhatják”, milyen fényűző, pazar életet él. Szó se róla, van miből fenntartani a luxuséletet. Egy bennfentes lapunknak részletesen elmesélte, jelenleg mennyi pénzt keres a nárcizmusáról is elhíresült volt Fradi-vezér.

"Az Édes Élet főszereplői 80-100 ezer forint körül kapnak forgatási naponként. Berkivel nagyon elégedettek, folyamatosan képernyőn tartják. Sokszor gyakorlatilag a hátán viszi a show-t, és ezt nagyon jól megfizetik. Forgatási naponként már 150 ezer forint körül keres" – magyarázta a lapunak informátoruk, aki kérésünkre azt is levezette, mennyi a celeb összkeresete. "Egy forgatási napon egy adást vesznek csak fel, és Berki heti öt alkalommal biztos, hogy dolgozik. Ha csak húsz forgatási nappal számolunk, Berki akkor is megkeres a show-műsorral havi hárommilliót. Ez éves szinten 36 millió forint. Ehhez jön még Berki FEM3-nál lévő fizetése, ami éves szinten minimum ötmillió. Tehát Berkinek a TV2 csoportnál lévő összkeresete a legszerényebb számítások szerint is eléri a 40 milliót.

A TV2 kommunikációs vezetője nem szerette volna kommentálni lapunk értesüléseit.Berki havi bére körülbelül 22-szerese a jelenlegi magyarországi átlagkeresetnek (150 ezer forint), vagyis az ő egyéves pénzéért egy „normális” magyar 22 évig gürizik.