A Celeb vagyok, ments ki innen nézői úgy döntöttek, szeretnék megnézni, az énekes mi mindennek képes alávetni magát a csapattársai érdekében, de ilyen erőt próbáló feladatra valószínűleg ők sem számítottak. Igaz, a megmérettetés mindössze tíz percig tartott, viszont halált megvető bátorságot igényelt. Illetve igényelt volna, Gáspár ugyanis már az elején tudta: képtelen lesz végigcsinálni a feladatot.

„Most be kell feküdnöd ebbe a koporsóba, mi rácsukjuk a fedelét, és leeresztjük a földbe – idézi a Blikk Balázst, Laci pedig már ezek hallatán teljesen elsápadt, pedig akkor még nem is tudta, hogy nem csupán ennyit kell kiállnia. A koporsóba ugyanis patkányokat engedtek mellé, akinek egy, föld alatt eltöltött perc egy csillaggal ért fel.

„Be fogok pánikolni, maximum két percet bírok ki, annál többet biztosan nem" – próbálta meggyőzni segítőjét, Aureliót Gáspár László, az egykori valóságshow-hősnek ugyanis lehetősége lett volna átvállalni a feladatot az énekestől, ebben az esetben azonban összesen csupán öt csillagot vihettek volna haza. VV Aurelio viszont hagyta Gáspárt kibontakozni, emiatt pedig vita robbant ki a két fiú között. Végül az énekes feküdt a koporsóba. Neki azonban csak egy csillagot sikerült elhoznia, egy perc után ugyanis ki akart szállni a koporsóból.