„Tudjátok, mit? Mostantól négykézláb járok, és akkor engem is etessetek! [...] Kolbász és Répa kapott banánt, meg mogyorót, csak a házimozi felejtették el beküldeni nekik“ – fakadt ki Aurélió a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben arra, hogy a táborba érkezett két malac (Hurka és Kolbász, ahogy igazából hívják őket) kapott néhány gyümölcsöt, amikre a táborlakóknak vigyázniuk kellett. A műsor gyakorlatilag ekörül a később jellempróbának elnevezett dolog körül forgott.

Vagyis megint az történt, mint minden adásban, hogy ha nincs Aurélió, akkor nem forgott volna semmi körül, ugyanis csak ő volt rápörögve a disznók, a kajájuk és az ő éhsége között fennálló egyenlőtlenségre. „Nincs szívem beleenni! Rohadt disznók! Rohadjatok meg” – parancsolt magának megálljt Aurélió először.

Aztán, hogy kicsit felpörgessék a műsort, a készítők lekapcsolták este a lámpákat a táborban, és a hatás nem maradt el: Aurélió nem tudta magát tovább türtőztetni, Dudás Miklóssal karöltve benyomták a disznóknak szánt kaja egy részét.

Aztán persze a sportolóból előjött a becsület, néhány perc alatt megtört, és bevallotta, hogy megdézsmálták a tápot. A többiek komoly büntetésre számítottak, de egyelőre nem volt semmilyen retorzió.

Egyebek:

  • Az ügyességi játékon kávét nyertek
  • Szabó Zsófi kiborította Krasznai Tündét, amikor próbálta megtanítani az ikes igét használatára
  • Amíg áramszünet volt, addig a játékosok elkezdtek a zseblámpákkal stroboszkópozni, és a 2Unlimited - No Limit című slágerét énekelték
  • „ilyen kis kukac még úgysem volt a szádban“ – mondták Balázsék, amikor Szabó Zsófi Fördős Zével közösen evős bátorságpróbán volt, és éppen egy lisztkukacot kellett megennie