Bundázó focisták fizettek a szexért Kelemen Annának

2014.10.13. 07:15

Házi őrizetben lévő, bundázással vádolt focisták rendelték házhoz Kelemen Annát, és vették igénybe szexuális szolgáltatásait, írja a Blikk. A lapot egy neve elhallgatását kérő játékos kereste meg, aki többek között azt is elárulta, hogy neki is ajánlgatták a celebnőt, és bár ő nem vásárolta meg a testét, biztosan tudja: korábbi profi labdarúgók szivesen kifizették Kelemen legalább 100 ezer forintos óradíját.

„Először egy szintén bundázással megvádolt labdarúgó volt együtt Annával. Annyira bejött neki a lány, hogy azután többször is megrendelte, majd elkezdte ajánlgatni annak a körnek, amelyben igencsak otthonosan mozgott" – mondta a Blikknek az informátor.  „Idővel egyfajta futtatóként, kerítőként kezdett közreműködni, sorra hozta a kuncsaftokat Annának, akinek hol egy fővárosi, hol egy vidéki helyszínre kellett elutaznia a pásztorórákra. Azért nem mehettek hozzá a játékosok, mert ők mind házi őrizetben voltak, vagyis nem hagyhatták el a bíróságon bejelentett címüket, ahol egyébként rendszeresen ellenőrizték is őket a rendőrök."

A lap megkereste Kelemen Annát is, hogy árulja el, kik azok a bundabotrányba keveredett focisták, akikhez ellátogatott.

„Neveket nem mondok. Bevallom, nem is emlékszem, milyen néven mutatkozott be nekem egyik-másik fiú. De a könyvben minden sztorit részletesen leírok, nem mérlegelek, hogy ki az illető. Most visszagondolva a történtekre, el sem hiszem, hogy milyen bizarr helyzetekbe kerültem velük – mondta a Blikknek az Édes Élet szereplője.