Különleges élménnyel gazdagodtak mindazoknak, akik részt vettek Hujber Ferenc szombat esti közönségtalálkozóján, egy a ráckevei hotelben, tudósít a Bors. A színész vállalta, hogy kendőzetlenül, minden finomkodást mellőzve válaszol a műsorvezető kérdéseire. A kötetlen beszélgetésről egy hangfelvétel jutott a lap birtokába, amit az egyik néző személyes beszámolóval egészített ki.

Hujber arról is beszélt, hogy a második gyermeke születése után is teljes szexuális szabadságot adnak egymásnak a feleségével, vagyis apukaként is kedvére csaphatja a szelet a nőknek.

„Igen, nyitott kapcsolatban élek a feleségemmel. Még most is, hogy van családom. Nekem erről van egy véleményem, amit a világ nagy része nem oszt" - mondta a színész, aki ki is fejtette ezt a véleményt.

„Az én univerzumomban soha az életben nem csaltam meg a feleségemet. Hogy létesítettem-e más nőkkel szexuális kapcsolatot? Igen. De soha az életben nem csaltam meg a feleségemet, azt gondolom, hogy mindig is hű voltam hozzá, és hű is maradok. Nincs olyan szó, hogy megcsalás, ez egy buta, kellemetlen szó" – jelentette ki Hujber, és hozzátette, Cynthia tisztában van a hitvallásával, és természetesen ő is le szokott feküdni más férfiakkal, írja a Bors.