A Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adásából kiderült, hogy mi az alapvető különbség azok között a valóságshow-k között, ahol a nézők döntenek arról, hogy ki essen ki, és ki maradjon a játékban, és azok között a műsorok között, ahol a közösség maga hozza meg ezeket a döntéseket. A Celeb vagyok.. ugyan pont nemsokára abba a szakaszába lép, ahol a nézők kiejthetik a játékosokat, de most még nem így van, úgyhogy elég jól mutatta a keddi adás a radikális különbséget.

A játékosok maguk között megválasztották Auréliót a leghaszontalanabb játékosnak, akit ezért száműztek egy szigetre (najó, valami darab földre, amit kb. 2 méter víz választott el a többiektől). A dolog érdekessége, hogy Aurélió nélkül ez a műsor nézhetetlen lenne, annyira gyengén muzsikál a banda, egyedül egy Aurélió - Gáspár Laci, Hacsek és Sajó párost sikerült kitermelni. Vagyis a játékosok azt az embert tartják bentről a leghaszontalanabbnak, akitől ez a műsor működik (elég szoros versenyben közösítették ki őt, de akkor is). A legjobb az egészben, hogy az a Novák Angéla ágált a legjobban Aurélió ellen, aki annyira unalmas, hogy gyakorlatilag csak akkor van a képernyőn, ha véletlenül elsétál valamelyik kamera előtt, a keddi adásban a műsor első nagyjából 20 percében talán egyszer sem mutatták.

A többiek persze nagyon megsajnálták Auréliót, akit ráadásul úgy küldtek száműzetésbe, hogy éppen a társaság érdekében volt bátorságpróbán, úgyhogy csináltak neki mindenféle ajándékokat. Különösen az Aurélió sorsáról végül döntő Szabó Zsófi volt kiakadva a saját döntésén. 

Miközben a többiek próbálták bevonni a játékba a kiközösített társukat, hogy enyhítsék a saját lelkiismeret-furdalásukat, Aurélió nyugodtan aludt a pöcsét fogva a száműzetésben. Este felébredt, akkor kapott ajándékokat. „Istenem, mekkora Károly vagy!" – lelkendezett Aurélió, amikor kézműves sátrat kapott Gáspár Lacitól. Fördős Zé pedig játékot gyártott neki, hogy ne unatkozzon. Gáspár Beától társalkodónőt kapott, egy kőfej fomájában. 

Aztán kiderült, hogy Aurélió egyedül nagyobb műsort csinál, mint a kilenc társa együtt. Végül a bosszú lehetősége is megadatott számára: mindegyik játékostársára aggathatott egy-egy jelzőt egy listáról.

Így látja a társait:

Csapatjátékos: Madár
Őszinte: Fördős Zé
Lusta: Krasznai Tünde
Szórakoztató: Gáspár Laci
Önző: Dudás Miklós
Irigy: - Bódi Sylvi
Zsarnok: Szabó Zsófi

Igen, Gáspár Bea és Novák Angéla annyira érdektelenek, hogy ők még jelzőt sem kaptak, vagy ha kaptak, azt a műsor készítői nem találták elég érdekesnek, mert nem mutatták őket.

Egyebek:

  • A játékosok kínkeservesen hoztak meg egy döntést arról, hogy megegyenek-e egy csirkét, amit kaptak. Ki más vette volna rá a többieket a csirke megevésére, mint Aurélió?
  • Szabó Zsófi simán megcsinálta a bátorságpróbáját, ráadásul 10, vagyis maximális számú csillagot szerzett azzal, hogy öt órán át ült a tök sötétben a dzsungelben.
  • Bódi Sylvi megy az utolsó bátorásgpróbára a kiszavazós szakasz előtt.