Méghozzá Dél Afrikában a dzsungel lágy ölén, a Celeb vagyok 12. napján. De egy csomó minden előzte meg a vetkőzést, ami már megint a legizgalmasabb momentuma volt a műsornak.

Napközben Auéliót kiáltották ki vezetőnek. A VV6 győztese persze még mindig háromévesnek képzeli magát, és amint megkaparintotta a tanya fölötti uralmat, szét akarta szívatni a brigádot. Főleg Szabó Zsófit, aki azt találta mondani a minap, hogy Caversaccio Auréliónak budit kéne pucolnia. A pottyantóst nem sikálta ki, viszont Szabó Zsófi most visszakapta a büntit. Aurélió két apródot is választhatott maga mellé, hogy ne kelljen egyedül csicskáztatnia a celebeket. Gáspár Lacit és Fördős Zét bizta meg a nemes ranggal.

A klánvezérek jutalma nem csak a diktatúrában merült ki, hanem kaptak egy többfogásos vacsit. Sőt nem csak, hogy bélszínt ehettek, a babosrizs helyett, de még három felszolgálót is választhattak maguk mellé. Szabó Zsófinak, Bódi Sylvinek és Novák Angélának kellett az asztal körül ugrálnia. Míg a transznemű előadóművész és a playmate villantott egy kis húst, komolyan véve a pincéri feladatokat, addig Szabó Zsófi talpig beburkolózva osztotta az észt a vacsora alatt. Aurélió nem is kertelt, Quasimodonak titulálta a főpincért. Bezzeg Bódi és Novák a kedvére próbált tenni a vendégeknek: lenyomtak egy kis feláras műsort a desszert után. 

Amíg még nem nézhetjük újra a sztriptízt, érje be Bódi Sylvi újabb tök pucér csobbanásával. 

Egyáltalán nem lepődtünk meg, hogy a glammodell cicit villantott, igazából nem is vártunk mást tőle. Viszont Novák Angéla felturbózott melleit még csak fürdőruhában láttuk, úgyhogy legalább kipipálhatjuk ezt is. 

Ami még történt:

  • Ahogy ígérték, Vadon János visszatért, de még hogy! Hordágyon hozta be vagy Rákóczi Feri, vagy nem. Persze, hogy ő
  • Charlie a papagáj még mindig boldoggá próbálja tenni Sebestyén Balázst
  • Krasznait nem akarta megmasszírozni Dudás Miki, Krasznai ezen nagyon megsértődött
  • Gáspár Bea két nyamvadt csillaggal tért haza, mert nincsenek izmai és fél kígyóktól
  • Dudás Mikit kiszavazták, ő már biztos, hogy nem lesz a dzsungel királya