Megtörtént az, amire igazán vártak a Celeb vagyok, ments ki innen játékosai, hiszen végre kaptak alkoholt. Ennek Krasznai Tünde örült a legjobban, aki annyit piált, hogy azon még a többiek is megdöbbentek. “Szerintem egy nőnek nem illik férfiasan inni” - mondta Gáspár Laci. A produkción Fördős Zé is Bódi Sylvi megdöbbent. A bulinak meg is lett az eredménye, ugyanis az éjszaka folyamán elment kicsit a táborból öklendezni, másnap pedig szokásához híven panaszkodott kicsit, hogy nem csak beteg, de ráadásul hideg is volt éjszaka. Az énekesnő a különleges betegségére hivatkozva nem is volt hajlandó mosogatni meg úgy általában bármit csinálni, úgyhogy vissza is feküdt aludni.

Gáspár Lacit annyira megfogta a fürdőruhában fetrengő Bódi Sylvi látványa, hogy meg is kérte, pózoljon neki egy kicsit. Az énekes szerint Bódi úgyis mindig modellkedni akar, de amúgy a barátnője sokkal szebb. Azért most megnézheti, hogy pózol a glammodell akkor is, ha csak kamufotós kéri rá meg gép nélkül. Természetesen megörökítettük mi is.

Ez volt még

  • Az egész műsor alatt teljesen elviselhetetlen Krasznai különösen megszívta, mivel bátorságpróbálra is ő ment Aurelióval, amin már megint akkorát rinyált, hogy csak hálát tudunk adni a műsor nézőinek, amiért végül tegnap hazaküldték a teljesen elviselhetetlen nőt. A távozásának bevallottan örült az összes játékos.
  • Aurelio azt javasolta Bódi Sylvinek, hogy kenjék be egymás seggét napolajjal. Ennek a fele megvalósult, Bódi benapolajozta a VV6 győztesét.„Szeretjük is, ha egy pasinak jó a segge” – árulta el közben a női lélek titkát.
  • A nézők Fördős Zét ejtették ki, mostantól senki nem okoskodik a főzésről.