Nyolc hónapos terhesen kell megjelennie a bíróságon Bárdosi Sándor feleségének, Ildikónak. Az olimpiai ezüstérmes birkózó nejét tanúként hallgatják ki férje garázdasági ügyében. A fiatalasszony aggódik, hogy születendő fia egészségére megy a sok idegeskedés, ezért szeretné, ha előbbre hoznák a meghallgatását.

A vád szerint Bárdosi 2012 novemberében levette a kempo szövetség elnöke, Lacza Ádám Illés fejéről a sapkáját, majd arcon ütötte a cipőjével. A Blikk azt írja, hogy decemberben az ügyben Bárdosi feleségét is meghallgatja a bíróság. „Nem örülök, hogy ilyen hazugság miatt bevergődhetek a bíróságra, de be vagyok idézve tanúnak. Bennem ugyanúgy dúlnak az indulatok, mint Sanyiban. Ha nem mondom el, miken mentünk keresztül Lacza miatt, semmit nem ér az egész. Csak a picit féltem" – mondta az asszony. Hozzátette, szólt férjének, próbáljon hatni az ügyvédre, hozzák előbbre a kihallgatását. A Blikk cikke szerint a bírósági tárgyalás után napokig nem mocorgott a pici, biztos azért, mert megérezte, hogy valami baj van.

A lap megkereste Laczát, mi a célja az eljárással. Kér-e valamilyen kárpótlást, ha netán elítélik Bárdosit garázdaságért. Azt mondta a bírósági eljárással az a célja, hogy Bárdosit jobb belátásra bírják indulatai kezelésében, valamint egzisztenciális és emberi kapcsolatai terén is.