A szomorú hírt a Bors osztotta meg a nagyvilággal, miután interjút készítettek a celeblánnyal. Cinthya Dictator kendőzetlenül beszélt szakításáról Varga Viktorral, arról, mennyire játszott közre ebben az Édes élet és azt sem titkolta el, miért fogyott le az elmúlt időben, írja a lap.

„Olyan ember vagyok, aki abszolút készen áll arra, hogy ott legyen a másiknak. Ő volt az életem középpontjában. Most pedig nagyon élvezem, hogy egyedül lehetek, hogy tudok magamra és a munkámra koncentrálni" - mesélte az Édes Élet egykori szereplője. 

„A szakítást biztos, hogy előidézte a műsor. Lehet, hogy ha nincs az Édes élet, örökre együtt leszünk, vagy tovább, de a műsor mindent felgyorsított. Egy év alatt több évet éltünk le együtt. Viktor mellett tényleg nem tudtam kiteljesedni, de lehet, hogy most, ha megegyezünk a TV2-vel, akkor kapok olyan lehetőséget, hogy magamat mutassam meg és ne azt, ahogy Viktor mellett vagyok" - tette hozzá.

A celeb, akinek mellék a Blikk szerint nemrég Kelemen Anna markolászta, elárulta, mi az oka annak, hogy az utóbbi időben nagyon lefogyott.

„Az evés számomra nem egy fontos dolog, mindig programszerűen csináltam. Viktorral az egy olyan dolog volt, mikor tényleg ketten lehettünk, ami a miénk volt, a bevásárlástól az evésig mindent együtt csináltunk, és most még nem vágyom arra, hogy ezeket egyedül csináljam." - jelentette ki a Bors kérdésére.