Az nem újdonság hűséges olvasóinknak, hogy az expornós Monique Covet, aki oly gyakran örvendeztet meg minket erotikus fényképeivel, Olaszországban él. Azonban a Blikk most kiderítette, miből élhet: prostitúcióból. „Ez a profil tényleg nem kamu, én hirdetem magamat" – vallotta be a lapnak, miután megtalálták egy külföldi escortoldalon. A lap úgy tudja, egy egyórás szex 75 ezer forintnyi, egy egész estés 460 ezer forintnyi eurót kóstál nála, bár ő a tarifákat nem erősítette meg.

„Nem mindenkit fogadok. Ha viszont olyan az illető, aki egyébként is szimpatikus lenne, akkor találkozom vele. Viszont csak akkor szoktam szemezgetni, válogatni a megkeresések között, ha éppen nincs párkapcsolatom. Ez ugyanis számomra nem megélhetési forrás, hanem egy jó kaland" – mondta a 38 éves nő. Hozzátette, alapvetően a táncolásból tartja fenn magát, de mivel jól beszél angolul és németül, fordítási melókat is vállal, valamint kiállításokon is dolgozik.

„Hamarosan egy élő internetes szexoldalt fogok elindítani. Ebben engem is láthatnak majd a látogatók. Miért is tagadnám, hogy szeretem a szakmámat, és szeretem a férfiakat. A szex számomra olyan, mint az evés. Persze csak akkor, ha az ember olyannal csinálja, akivel kedve van hozzá" – magyarázta Covet, aki szerint régen a főnöke taszítóbb férfiakkal is szexre kényszerítette.