Emlékeznek még a kilencvenes évekre, és a Rachel-frizurára? Bár egy jó hajvágástól senkiből nem lett Jennifer Aniston, azért nem is ártott senkinek. Most viszont öt olyan ruhadarabot mutatunk, amiknél már nem olyan egyértelmű a helyzet. Van közülük, ami tényleg divatba jött, és akad, amit mindig is csak a legelszántabbak hordtak. Döntse el, melyik vállalható akár még ma is, és melyik, ami annak idején is csak a vásznon mutatott jól!

Magnum ingei

Tom Selleckbe a Magnum című sorozat idején rengeteg nő szerelmes volt. Hogy ezt kackiás bajszának, illetlenül rövid sortjainak, tűzvörös Ferrarijának, vagy csak a belőle áradó ösztönös férfias sármnak, köszönhette, azt már sosem derül ki. A kérdés, hogy vajon ennek a sármnak része lehetett a színes, rövid ujjú hawaii ing? Férfiak milliói gondolták akkor, és sokan gondolják még ma is, hogy a hawaii ing ideális utcai viselet. Ön mit gondol? Magnumon hagyná az ingét? Vagy a szőrös mellkas is jobb ennél?

Mit szól a Hawaii inghez?

Ted és a piros westerncsizma

Az Így jártam anyátokkal főszereplőjét, Ted Mosbyt egy egész sorozaton át cikizték piros westerncsizmája miatt (is). Ő mégis végig meggyőződéssel állította, hogy „tudja viselni”. Vajon tényleg csak ezen múlik? Vagy ami ciki az ciki, ezen nem változtathat ha valaki magabiztosan viseli? Ön tudná hordani? Egyáltalán: szeretné?

Ön boldog tulajdonosa lenne egy piros western csizmának?

A Micsoda nő combcsizma

Nem elég, hogy Julia Roberts a 90-es évek elején képbe hozta a combig érő latex csizmát, a 2010-es években Rihannának, Miley Cyrusnek és még jó pár celebnőnek eszébe jutott, hogy fel kéne venni egy ilyet. Annak ellenére, vagy pont azért, mert ez a csizma egy prostituált munkacipője volt. Vagy ez túl konzervatív hozzáállás? Jöhet a combcsizma, ha egy jó lábat takar? 

Jöhet a latex combcsizma?

Drágán add az életed trikó

Igazi klasszikus. Fehér, bordázott, vagy sima férfi atléta. Rendeltetési helye: férfi felsőtesten, az ing alatt. A gond itt azzal van, hogy bár a Drágán add az életedben Bruce Willisnek valóban jól áll a koszos fehér trikó, bármi másban is feszíthetett volna John McClane. Tehát a dög nem a ruhában, hanem a férfi kiállásában van. Vagy mégsem? Bármelyik férfit világmegmentő hőssé teszi a jól megválasztott fehér trikó?

Ön mit gondol a fehér atlétáról?

A Baywatch-fürdőruha

Az ikonikus televíziós ruhadarabok Szent Grálja, minden fürdőviseletek legnagyobbika: A piros úszódressz és fürdőnadrág. Jelentősége elvitathatatlan. De a kérdés továbbra is adott: Pamela Andersonnak és David Hasselhoffnak kell lenni, hogy valakinek jól álljon a piros strandviselet?

Ön szerint van szexibb a kis strandos pirosnál?

+1 Bridget Jones-os rémisztő háj-felfogó bugyogó

Mióta Bridget Jones kis fekete ruhája alól kivillant a nagyibugyi, nők millióit hódította meg az alakformáló fehérnemű. Sztárok is hordják, átlagemberek is, hiszen eltakar és gúzsba köt. Ön mit mond, ne adja az ég hogy egyszer a mi szoknyánk alól is egy ilyen förtelmes gumi izé kerüljön elő? Vagy mindent a jó első benyomásért?

Ön is híve az alakformáló fehérneműnek?