horoszkóp

Hét feketébe öltözött körbe fogott egy feketét

2008.02.01. 13:15
 Nemrég megjelent egy videofelvétel, amelyen Fekete Pákó náci karlendítéssel élteti Hitlert és Szálasit, ráadásul szidja a romákat. A nigériai énekes úgy nyilatkozott, hogy azért kényszerült erre a tettre, mert félt a jobboldali internetes rádió embereitől. 

Hát, ez a magyar valóság! Hozzátartozik a sztorihoz, hogy Pákó szövege megért fél oldalt a Blikknek. Győrik L. Ferenc a következőket írja: „Az énekes hamar tisztában lett azzal, hogy becsapták és rasszisták foglya lett. A beszélgetés alatt az egyetlen célja az volt, hogy ép bőrrel megússza a kalandot.” Amikor ezt olvastam, a gyomrom összeszorult, nem is tudtam befejezni a reggelimet. Maga a történet egyébként teljesen hiteles. Pákó az Oktogonon találkozott a későbbi túszejtőkkel, egyáltalán nem volt feltűnő, amikor Pákó bemutatkozott a hét talpig feketébe öltözött bőrfejűnek, akik megveregették a vállát, hogy ne félj Pákó, mi nem vagyunk rasszisták, csak szeretünk úgy öltözni. Szóval, fényes nappal az Oktogonon hét feketébe öltözött körbe fogott egy feketét és minden feltűnést mellőzve elvitték a fiút egy stúdióba, ahol tíz oldalas írást nyomtak a kezébe zsidókról, négerekről, szocialistákról, de ami még ennél is szörnyűbb, vodkát is itattak vele és nagyon szépen megkérték, hogy szeresse Hitlert.

Egy kicsit még zsidózott Pákó, erre megtapsolták és ujjongtak, és ez a mozzanat az, ami miatt én mindent elhiszek, mert teljesen normális, hogy Fekete Pákót Magyarországon megtapsolják, és ujjongva ünneplik. Legyünk hálásak a Blikknek is, mert a lap gondosan lefotózta azt a Hitlert ábrázoló pólót, amelyet emlékbe adtak Pákónak.

Nem gondolja, hogy van felelőssége ebben az ügyben? Ugyanis az említett rádió, a Bombagyár, a Kuruc.info nevű portálhoz áll közel, akik épp az ön blog bejegyzése nyomán kezdtek érdeklődni Pákó iránt.

Erről nem tudtam, de nem is érdekel. A Bombagyár meg a Kuruc.info nem feltétlenül rám támaszkodik, ha gyűlöletének alanyt keres. Előbb-utóbb várható volt, hogy találnak maguknak egy színes bőrűt, akit azért is könnyű gyalázni, mert az a különféle médiaszerepléseivel épp eléggé felhívta magára a figyelmet. Egyébként Fekete Pákó védelmében mondom, hogy szegény tényleg megkérdezte az Activity szerkesztőit, hogy behozhatja-e a műsorba a „csoki faszt” és amikor azok bólogattak, akkor szabadult el a pokol. Mellesleg mennyivel rosszabb Fekete Pákó Győzikénél, aki a Blikknek ugyanebben a számában címlapra került azzal, hogy új gyomorgyűrűt kapott, mert megint visszahízott.