Nem hibázott a hajdúnánási uszoda vasárnap este, amikor a fürdő egyik medencéjének lefolyója beszippantott egy 10 éves kislányt, legalábbis ezt állapította meg a vezetőség belső vizsgálata. Szincsák Géza, a hajdúnánási fürdő helyettes vezetője elmondta: a személyzet semmiben sem hibázott, a szülők nem tartották be a házirendet.

A hajdúnánási uszoda gyógymedencéjének lefolyója vasárnap este, záráskor szippantotta be a 10 éves kislányt. A személyzet előtte többször felszólította a fürdőzőket, hogy hagyják el a medencét. A leengedés előtt az úszómesterek senkit sem találtak a 80-100 centiméter mély vízben. A kislány azután ugrott a medencébe, hogy a szivattyúk beindultak, annak ellenére, hogy gyereknek nem is szabad a gyógyvizes medencében tartózkodnia. A személyzet a helyszínen volt, így azonnal el tudták zárni a lefolyót és az édesanyával közösen kimentették a gyereket.

A gyereket a debreceni Kenézy kórházba szállították megfigyelésre. A rendőrségre egyelőre még nem érkezett feljelentés az ügyben, írja a Független HÍrügynökség.