Négyszázezer forintot lopott el egy halálos baleset áldozatától egy nézelődő Napkoron. A pénz eltűnéséről hétfőn tett bejelentést az elhunyt férfi apja.

A halálos baleset június 17-ére virradó éjjel történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkor határában. Egy autó kisodródott a kanyarban, és először az árokpartnak, majd egy fának csapódott. Az autó sofőrje nem volt bekötve és kizuhant a járműből egy út menti melléképület tetejére, a férfi a kórházba szállítása közben halt meg.

Az elhunyt férfi apja hétfőn lopás miatt tett feljelentést. A balesetkor ugyanis 400 ezer forint volt a fiánál, ami eltűnt. A rendőrség eddigi adatai szerint egy közeli tanyáról a baleset zajára kijövő férfi lopta el a pénzt. Beismerte, hogy látta a balesetet, de nem ment közelebb, viszont elrakta a kocsiból kiesett pénztárcát, majd még a mentők megérkezése előtt visszament a házába. A pénzből csak néhány ezer forint maradt, a többit elszórakozta, játékautomatákba dobálta. A 23 éves férfi azt mondta, hogy életében eddig még nem volt alkalma szórakozni. A rendőrök nem vették őrizetbe, szabadlábon védekezhet, lopással gyanúsítják, írja a Független Hírügynökség.