Elfogták azt a három férfit, akik egy társukkal elhurcoltak és néhány napra garázsba zártak egy dombóvári lányt, majd egy faddi nőt; a negyedik elkövető ellen elfogatóparancs van érvényben, írja az MTI.
A fiatalkorú lányt június elején Dombóváron, egy üzletház előtt kapták el a más bűncselekmények miatt körözött, pécsi illetőségű bűnözők; akarata ellenére autóba tuszkolták és Pécsre vitték, ahol néhány napig egy garázsban tartották. Később Faddon egy nőre rontottak rá ugyanezek a fiatal bűnözők - egyikük fiatalkorú -, szintén Pécsre vitték és pár napig a garázsban tartották.
Egyelőre nem tudni, hogy az elkövetőknek mi volt a céljuk a nők elrablásával, egyiküket sem bántalmazták, nem is erőszakoskodtak velük, "csak" zárva tartották őket, korlátozva személyi szabadságukat. A Tolna megyei rendőrök pécsi kollegáikkal együttműködve az elkövetők közül hármat elfogtak, a negyedik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A három férfit péntek reggel előállították, majd őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatásukat a Szekszárdi Városi Ügyészségen.