Újabb garázdasággal gyanúsítottat, ezúttal egy nőt azonosított a rendőrség nyomozócsoportja azok közül, akik megzavarták a Meleg Méltóság Menetét; a nőt őrizetbe vették.
A nő dokumentáltan részt vett a Meleg Méltóság Menete megzavarásában, s ennek során garázdaságot és hivatalos személy elleni erőszakot követett el. A rendőrség szerint a 27 éves budapesti nő július 5-én részt vett a Kós Károly sétányon felállított rendőrségi kordon megbontásában, barikádot épített, illetve köveket és egyéb tárgyakat dobált. A nővel szemben csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, őrizetbe vétele mellett. A rendőrség emellett hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt feljelentést tett vele szemben a Budapesti Nyomozó Ügyészségen.
A rendőrség utoljára hétfőn számolt be arról, hogy három személyt azonosítottak a felvonulást megzavarók közül, egy férfi pedig önként jelentkezett a rendőrségen.
A rendőrök továbbra is keresik azokat, akik részt vettek a július 5-i rendbontásban. A rendőrség honlapján közzétett fotókon tizenöt ember látható, továbbá két csoportképen egy nagyobb társaság.