A helyszínen életét vesztette a tiszaújvárosi tűzoltóság főtörzsőrmestere, aki motorjával egy személygépkocsival ütközött hétfőn kora este a 36-os főúton, Tiszavasvári és Nagycserkesz között, írja a langlovagok.hu.
A Nagycserkesz irányába tartó Suzuki személygépkocsi ittas sofőrje az előtte haladó autó előzésébe kezdett, és nem vette figyelembe, hogy szemből egy motoros közeledik. Az ütközést már sem a motor, sem a Suzuki vezetője nem tudta elkerülni, a két jármű összeütközött. A Suzuki sofőrje azután jobbra rántotta a kormányt, s az autó a jobb oldalával a megelőzött kocsi bal oldalának ütközött. Mindkét személygépkocsi végül a jobb árokba sodródott, ahol a vétlen autó a bal oldalára borult.
A motort vezető, 27 éves tiszaújvárosi férfi a helyszínen életét vesztette. A Suzukit vezető 45 éves tiszavasvári férfi és a másik autót vezető 67 éves tiszalöki férfi könnyű sérüléseket szenvedett.
A balesetet okozó ittas sofőr ellen már több esetben indult eljárás ittas vezetés miatt, és most sem vezethetett volna, mert korábban a vezetéstől eltiltották. A rendőrség az ittas sofőrt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset okozása miatt őrizetbe vette.