Megölte 57 éves feleségét, majd felakasztotta magát szerdán egy 63 éves tokodi férfi - közölte a rendőrség az MTI-vel. A szomszédok úgy tudják: a férfi öngyilkossága előtt még üzenetet hagyott a rokonainak. "Megfojtottam a Margitot, iszok egyet és felakasztom magam", idézte az MTI tudósítójának a feleséggyilkos férfi talán utolsó szavait szomszédasszonya, akit reggel hét órakor a 63 éves férfi egyik Dunaharasztiban élő rokona keresett telefonon, beszámolva arról az üzenetről, amit a férfitől kapott.
A család felől érdeklődő rokon telefonhívása után a szomszédasszony figyelni kezdte a házat, de mozgást nem tapasztalt. Ezt követően tíz órakor az egyik utcában lakó férfi, aki korábban rendőr volt, benézett az ablakon, és észrevette a holttesteket.
A közelben élők elmondták, a nyugdíjas férfi arra gyanakodott, hogy felesége szeretőt tart. Megemlítették azt is, hogy a férfi korábban bányászként dolgozott, erős gyógyszereket szedett, s ezek mellé pálinkát ivott. A házaspár az utóbbi időben sokat veszekedett, hangsúlyozták a szomszédok.