Megölte három gyermekét, majd felakasztotta magát egy HIV-fertőzött indiai pár. A szülők akkor hozták meg szörnyű döntésüket, miután kiderült: egyik gyermekük is megfertőződött a kórral. 
Az Indiában élő szülőknél már két évvel ezelőtt diagnosztizálták az AIDS-et okozó HIV vírust. Eddig ismeretlen okból azonban egyik gyermekük, egy hat éves kislány is elkapta a rettegett betegséget. A szülők ekkor úgy döntöttek, végeznek gyermekeikkel és magukkal is: a lánynak, valamint a nyolc és tíz éves fiúnak méreggel átitatott édességet adtak. Csakhogy a kislány ezt túlélte, ezért szüleik megfojtották, majd fölakasztották magukat. A holttestekre az egyik családtag bukkant rá.
A rendőrség szerint a szülők betegségükkel kezelés alatt álltak, és valószínűleg akkor határozták el a tettüket, amikor kiderült a kislány fertőzöttsége is. Indiában stigmának számít a HIV-fertőzés, a társadalom általában kiközösíti a betegeket. Az 1,1 milliárd lakosú országban az ENSZ becslései szerint két és fél millió HIV-pozitív ember él.