Mintegy ötven ember halt meg a Haitin történt buszbalesetben: a tragédiát az okozta, hogy a járművet lesodorta az útról a Fay névre keresztelt trópusi vihar miatt megáradt folyó.
A baleset a szigetország délnyugati részén történt helyi idő szerint vasárnap a Riviere Glace folyón. A busz megpróbált átkelni a megárad folyó által elárasztott úton, de a hömpölygő folyam elsodorta a járművet. A buszon nyolcvanan, vagy annál is többen utaztak, s két tucat embert sikerült kimenteni a megáradt folyóból. Szemtanúk szerint azok menekültek meg, akiknek sikerült felmászniuk a busz tetejére. A többiek, akik bennmaradtak, hullámsírba vesztek, s a halottak között van egy tucat gyermek is.
A trópusi vihar szakadó eső és erős szél kíséretében szombaton haladt át Haitin és a Dominikai Köztársaság területén. A haiti polgári védelem szerint a trópusi viharnak hét halálos áldozata van, és két ember sorsa ismeretlen. A vihar jelenleg Kuba déli partjainál tombol, és félő, hogy Floridához érve hurrikán válhat belőle.