Négy napja, azaz augusztus 19-e óta tartózkodott a nyíregyházi panzióban az a két fiatal, akiket a 21 éves modell meggyilkolásával gyanúsítanak. A lány összeszurkált holttestére egy járókelő talált rá egy héttel korábban Budapest külterületén, egy erdős részen. A párost hétfő óta körözte a rendőrség, végül pénteken éjszaka, nem sokkal éjfél után sikerült elfogni őket a panzió egyik szobájában.

A panzió egyik alkalmazottja a Független Hírügynökség tudósítójának elmondta, hogy a fiatalok kedden vettek ki szobát náluk. A két gyanúsított más nevére kiállított diákigazolványt használt, amelyek feltehetően lopottak vagy hamisak. Egy földszinti, kétágyas szobában szálltak meg, az alkalmazott elmondása szerint visszahúzódóak, csendesek voltak. Különösebben egyikük sem álcázta magát, bár a lány többnyire baseball sapkát viselt, és a dolgozó elmondása szerint soványabbnak tűntek, mint a róluk közzétett képekből kitűnt. Továbbá hozzátette, fel sem merült benne, hogy ez a két ember azonos lehet a lány feltételezett gyilkosaival.

A két fiatalt szombat éjszaka, bérelt szobájában kapta el a rendőrség. A panzió alkalmazottja a Független Hírügynökség tudósítójának azt nyilatkozta, hogy három civil ruhás rendőr jelent meg náluk késő este, és személyleírás alapján a gyanúsítottakat keresték. Miután megszerezték a szükséges információt, betörték a szoba ajtaját és elkapták a bent tartózkodó 22 éves férfit és 18 éves társát. A fiatalok nem ellenkeztek, azonnal megadták magukat a rendőröknek. Nem tudni, hogy a modell feltételezett gyilkosai meddig akartak még a panzióban maradni, kezdetben azt mondták, csak néhány napig szállnak meg, majd később a gyanúsított férfi az egyik alkalmazottnak azt mondta, hogy valószínűleg továbbra is igényt tartanak a szobára, mert barátnője munkát kapott a városban. A fiatalokat a rendőrség őrizetbe vette és Budapestre szállította, ahol kihallgatják őket.