Brutálisan agyba-főbe verték azt az ismeretlen fiatal nőt, akinek meztelen holttestét hétfőn délután találták meg a Mosonmagyaróvár és Újudvar közötti földúton. A rendőrség az Interpol segítségét is kérte.

A fiatal nő teljesen meztelen holttestét egy Magyarországon átutazó berlini család találta meg. Ahogy a Független Hírügynökség már hírül adta, az ismeretlen igazságügyi boncolását már el is végezték. Ez egyértelműen kiderítette, hogy a nő bűncselekmény áldozata lett, valamikor a hétfő hajnali órákban ölték meg.  A nyomozók most Magyarországon, és az Interpolon keresztül külföldön is ellenőrzik az eltűnteket, azt keresik, kire illik az ismeretlen nő személyleírása.

A 18 és 25 év közötti, 177 centiméter magas, vékony, vállig érő szőkésbarna hajú, zöldesszürke szemű nőnek nincs különös ismertetőjele, csak egy fülbevaló volt a fülében - mondta el a Független Hírügynökségnek Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség azt kéri, hogy aki a személyleírás alapján ráismer a nőre, vagy valahová nem ért haza hasonló fiatal nő, azonnal jelezze a rendőrségen.