Hárommillió forintért lőtte le az ózdi fiatalember szerdán este hitelezőjét és annak kislányát - tudta meg a Független Hírügynökség. Úgy tudni, a hitelező és gyilkosa is vállalkozók voltak, cégeik telephelyei Ózdon, egymás szomszédságában állnak. A fiatalabb férfi egy puskával lőtte le hitelezőjét, a telephely irodájában. A gyermeket csak később vette észre, ő ugyanis a kocsiban maradt, az iroda előtt.
Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, szerdán este élettársnője jelentette be az 53 éves férfi és 9 éves kislánya eltűnését. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy egy nap alatt elfogták a gyilkosság gyanúsítottját, egy 23 éves ózdi fiatalembert, aki egy telephelyre csalta a férfit, akit elkísért a kislánya is. A fiatalember tartozott az idősebbnek, de nem tudta megadni a pénzt, ezért végzett vele és a gyerekkel. A rendőrök alig egy nap alatt elfogták a fiatalembert.

A Független Hírügynökség információi szerint a gyanúsított fiatalember és áldozata, az 53 éves férfi is ózdi vállalkozók. Telepeik egymás mellett állnak, a város külterületén. A fiatalabb férfi információink szerint 3 millió forinttal tartozott az idősebb vállalkozónak. Mikor rájött, hogy nem tudja megadni a pénzt, elhatározta hogy megöli a férfit. Azzal csalta a telephelyre, hogy kifizeti a tartozást. mikor az idősebb ember belépett az irodába, a fiatalember már készenlétben tartotta a puskáját és tarkón lőtte hitelezőjét. Azt már csak később vette észre, hogy az iroda előtt álló kocsiban ott van a kislány is. Nem akart szemtanút hagyni, ezért ölte meg őt is.