Kígyóuborkával erőszakolta meg élettársát egy 25 éves kaposhomoki férfi, akinek tárgyalása most kezdődött a Kaposvári Városi Bíróságon – írta a www.sonline.hu

A férfi rendszeresen italozott, és olyankor agresszív volt: rendszeresen bántalmazta élettársát, akivel már csaknem nyolc éve élt együtt és egy kislányuk is született. Részegen a szexben is durva volt: megöléssel fenyegette, bántalmazta a nőt, úgy kényszerítette közösülésre.
 
Idén áprilisban a férfi szintén meglehetősen ittas volt, s ezúttal minden eddiginél durvábban viselkedett. Először követelte a vacsorát, később bement a már nyugovóra térő asszonyhoz, és minden előzmény nélkül püfölni kezdte. Ütötte, rugdosta a nőt, fejét a kályhába verte, összetört a fején egy sörösüveget is. A szerencsétlen asszony nem tudott segítséget kérni, mert a mobiltelefonját is összetörte a brutális férfi.
 
Végül a nőt az ágyra lökte, megkötözte kezeit, lábait, levetkőztette, és egy kígyóuborkát dugott a nemi szervébe, vagy tíz percen keresztül kínozta így. Miután zaklatója elaludt, a nőnek sikerült kiszabadulnia, gyermekével a szomszédba menekült és hívta a rendőrséget.